MDK Interieurs
Uitgebreid aanbod aan stucmateriaal voor jouw interieur
Bekijk onze producten
ok2

Schilderwerken en plamuren

Sfeervolle en vernieuwende technieken die worden toegepast voor zowel interieur als exterieur. 

ok1

Creëer unieke ruimtes

MDK Interieurs is de perfecte partner om uw totaalconcept of specifieke ruimtes om te toveren in een creatief kunstwerk. 

ok3

Jarenlange expertise

Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak garandeert MDK Interieurs topkwaliteit aan hun klanten met oog voor detail, zorgvuldigheid en een vlotte service.

STUCCO ITALIANO PIGMENTEN 1L - brengt kleur in uw afwerking

00058-1
€78,69
BRENG KLEUR IN UW AFWERKING
Op voorraad
1
Productgegevens

KLEUR PIGMENTEN EN KLEURENKAART


het professionele kleursysteem van Stucco Italiano is ontworpen voor het bereiken van hoogwaardige resultaten en gebruiksgemak met al onze decoratieve producten, zowel pleisters als verven.

Onze kleurenkaart bevat 132 speciaal samengestelde Venetiaanse pleisterkleuren, evenals formuleringen voor meer dan 1400 aanvullende kleuren uit NCS en RAL.
De webapp van Stucco Italiano heeft meer dan 1400 kleurformuleringen te verkrijgen voor handmatig mengen. Formuleringen worden zowel in ml als gram uitgedrukt.


PERFECTE KLEURFORMULERING 1

Manueel kleuren van uw product

Hoe het werkt:
Met onze software en bijgevoegde link; https://app.stuccoitaliano.com// kunt u eenvoudig de perfecte kleurformulering voor uw project creëren. Door eenvoudig het te kleuren materiaal uit onze productlijst en het gewenste aantal te selecteren, kunt u kiezen uit 1400 kleuren voor zowel binnen- als buitengebruik. Ons kleursysteem is compatibel met alle Stucco Italiano-producten, inclusief decoratieve pleisters op kalkbasis en decoratieve acrylverf. De resulterende formule wordt zowel in volume (milliliter voor gebruik met een injectiespuit) als in gewicht (gram voor gebruik met een weegschaal) geleverd.


Link Stucco Italiano collor app: https://app.stuccoitaliano.com//


PERFECTE KLEURFORMULERING 2

Machinaal kleuren van uw producten

Hoe het werkt:

Door de moderne inzichten van Michael zelf en de nauwe samenwerking met de firma Stucco Italiano, Eskens tintingsolutions en Iris Green werd voor de eerste keer een automatische tinting machine samengesteld voor dit gamma aan producten en meer.

Door eenvoudig het te kleuren materiaal uit onze productlijst en het gewenste aantal te selecteren, kunt u kiezen uit 1400 kleuren voor zowel binnen- als buitengebruik. Ons kleursysteem is compatibel met alle Stucco Italiano-producten, inclusief decoratieve pleisters op kalkbasis en decoratieve acrylverf. daarnaast beschikt de samenstelling en de softweare de mogelijkheid custom kleur en formule's te kreeren.

heb je er zelf geen zin in om u producten aan te mengen / tinten kan u via de kleur cataloog van Stucco Italiano die u ook kan bestellen, het gewenste kleur doorgeven en dit in het gewenste product, heb je liever een NCS-kleur als tint of een RAL-kleur is dit tevens mogelijk.


PERFECTE KLEURFORMULERING 3

Custom kleur

Hoe het werkt:

Heb je liever een custom kleur, een kleur naar wens afgeleid vanuit een stuk stof, een staal van een ander materiaal waarbij ons product moet matchen.

Geen vrees hier bij MDK Interieurs bieden wij u de service en studie om dit te vervolmaken.

Maak een afspraak op info@mdkinterieurs met vermelding custom kleur en bezorg ons al wat foto's, wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.


Bewaar dit product voor later

Snelle levering

Direct verzonden

Veilig betalen

Via SSL encryptie