BETON STUCCO 16kg – Sierpleister voor betonimitatie

00000
€215,82
MODERNE BETON TEXTUUR UIT EIGEN HAND
Op voorraad
1
Productgegevens

BETON STUCCO

Een afwerking met betoneffect voor stedelijke en industriële stijlen

Beton Stucco is een moderne afwerking die decoratieve effecten creëert die doen denken aan glad en normaal beton. Het kan op alle bouwoppervlakken worden aangebracht, maar ook op modern meubilair.

Het is uiterst decoratief, heeft een uitstekende weerstand tegen UV-stralen, stoten en slijtage. Om deze reden wordt het met name aanbevolen voor gebruik in prestigieuze winkels, elegante appartementen, professionele kantoren, maar ook waar slijtvastheid vereist is, zoals openbare kantoren en commerciële gebouwen.

Beton Stucco is een moderne hydraulische kalk- en cementgebonden afwerklaag voor binnen en buiten. Het is de gemakkelijkste manier om decoratieve effecten te verkrijgen die doen denken aan glad en normaal beton. Het kan op alle bouwoppervlakken worden aangebracht, maar ook op modern meubilair.

Het is uiterst decoratief, heeft een uitstekende weerstand tegen UV-stralen, schokken en slijtage. Om deze reden wordt het met name aanbevolen voor gebruik in prestigieuze winkels, elegante appartementen, professionele kantoren, maar ook waar slijtvastheid vereist is, zoals openbare kantoren en commerciële gebouwen.

Natuurlijk, niet brandbaar en schimmelwerend.

Het komt in poedervorm in een grijze en een witte versie.


VERBRUIK: bij een kwalitatieve ondergrond en een goede verwerking 1.1kg/m²/laag.MENGVERHOUDING:

Zowel de normale als de ecologische versie komen in poedervorm van 16kg, die te mengen zijn met water op een ratio van 100:32

deze kunnen aangetint worden met onze vloeibare-en poederpigmenten.


NOTA:

Hoewel Beton Stucco in de categorie natte ruimtes is aangevinkt heeft het geen betrekking op de natte cel van een douche, hamman, etc.

Voor de restwanden of maatwerk in een badkamer, wellness… is er geen probleem om Beton Stucco toe te passen.


TOEPASSING:

Aanbrengen met een metalen spaan in twee lagen op een goed voorbereide ondergrond (met primer), de eerste laag volledig laten drogen alvorens de tweede laag aan te brengen. De tweede laag moet behoorlijk dik worden aangebracht en geperst, gladgestreken en gekrast met de troffel, kwastspaan, schraper of ander gereedschap, afhankelijk van het gewenste effect. Het is mogelijk om de typische voegribbels na te bootsen die ontstaan bij het verbinden van betonnen panelen. De volgende dag, wanneer het oppervlak volledig droog is, is het mogelijk om het met de hand of machinaal te schuren.

Veel van de Stucco Italiano-additieven kunnen in de tweede laag worden toegevoegd. De meest populaire is het zwarte Ebano-poeder, maar ook de parelmoer, het zout- en peperzand en de mica.

Een speciaal effect wordt verkregen door het Ebano-poeder toe te voegen en het droge oppervlak te schuren, waardoor het zwarte marmeren inzetstuk zichtbaar wordt.


BESCHERMING en ONDERHOUD:

De voorgestelde laatste bescherming is de Marseillezeepof de Donkere Marokkaanse zeep, die een bijzonder donker effect geeft.

Verwijderen van stof als normaal onderhoud.

Schoonmaken, indien nodig, schrobben met een natte doek Verwijder vlekken met schuurpapier en breng de bescherming opnieuw aan als deze aanwezig was.


GERELATEERDE PRODUCTEN:


Universele primer; Primer-kwarts; Hydrocalce, Marseille Zeep, Marokkaanse Zeep


ADDITIEVEN:

Parelmoer; Mica; Ebano-poeder; Gemalen Marmer


HULPMIDDELEN:

Metalen troffels met afgeronde hoeken (groot, medium, klein); Schraper; Kunststof troffel; Rubberen peddel met houteffect.


https://stuccoitaliano.com/wp-content/uploads/2023…

https://stuccoitaliano.com/wp-content/uploads/2023…


Bewaar dit product voor later