LAVA STUCCO 24kg – Een veelzijdige stucco voor decoratieve effecten

00009
€253,96
STUCCO LAVA EEN FUSIE VAN FANTASIE ELEGANTIE EN TRADITIE
Op voorraad
1
Productgegevens

LAVA STUCCO

Een veelzijdig stucco voor decoratieve effecten

Lava Stucco is een getextureerde, natuurlijke finish op basis van kalk. Het kan worden toegepast in meer dan tien duidelijk verschillende afwerkingen, zoals Craters, Juta, Rain, Spazzolato, Tessuto en Crocodile Skin en vele andere. Hoewel het op basis van kalk is, is het opmerkelijk hard.

Het heeft een lagere absorptiegraad dan normale kalkpleisters en is daarom ideaal als ondersteuning voor versluierde effecten.

Sommige afwerking texturen met Lava Stucco zijn zelfs geschikt voor buitenwanden.


MENGVERHOUDING:

Stucco Lava wordt geleverd in pastavorm, in emmers van 24 kg.

De Ecologische versie wordt geleverd in poedervorm in emmers van 16 kg.

Beide kunnen aangetint worden met onze vloeibare-en poederpigmenten.


VERBRUIK:

bij een kwalitatieve ondergrond en een goede verwerking 0.6-1kg/m²/laag naar gelang uw afwerkingstextuur


BASIS VOOR SLUIERING:

Het is minder absorberend dan normale kalkpleister en daarom gemakkelijk te gebruiken als basislaag voor sluiers. De meeste van onze Lava-afwerkingen zijn gemaakt met Lava-stucwerk bedekt met Pearl Cream, het specifieke additief voor Lava, aangebracht met de ‘Veiling’-techniek of aangebracht met een spatel of troffel, zoals de Lava Metallic-serie. Zodra het materiaal in de gewenste textuur is aangebracht, kunnen alle effecten van Lava Stucco worden verkregen door aanvullende producten aan te brengen, zoals Pearl Cream, Silver, Copper, Bronze, Gold of Glitter Cream, een gel bestaande uit zilverachtige glitters.


SOLIDE:

Het is vrij solide en sterk en kan daarom worden gebruikt voor afwerkingen die moeten worden geschuurd, zoals onze afwerkingen gemaakt met parelmoer of schors. Omdat het zo robuust is, kan het ook worden gebruikt in afwerkingen met lijnen in reliëf die met zwakkere pleisters gemakkelijker kunnen worden beschadigd. Een van die afwerkingen is onze Rain, die is gemaakt met een kwastspaan.


TOEPASSING:

Alle Stucco Lava-afwerkingen hebben twee toepassingen nodig. De eerste functie als absorberend substraat. Het moet volledig worden gedroogd voordat de volgende toepassing wordt uitgevoerd. Het aanbrengen gebeurt altijd met een metalen troffel, maar voor verschillende effecten kunnen andere gereedschappen worden gebruikt, zoals een plastic borstel voor het Rain-effect of kammen voor een Spazzolato-effect.

Sommige toevoegingen passen goed bij dit product: Pearl Cream en Glitter Cream. Pearl Cream is een metallic wax in zilver, goud, koper of brons. Glitter Cream is een gel met zilveren glitters.


GERELATEERDE PRODUCTEN:

Universele primer; Kwartsprimer; Hydrocalce


ADDITIEVEN:

Parel Crème; Glittercrème; Velatura; Parelmoer; Mica; Terracotta; Zout peper.


HULPMIDDELEN:

Metalen troffels met afgeronde hoeken (groot, medium, klein); Schraper; Borstelspaan, Kunststof troffel.


https://stuccoitaliano.com/wp-content/uploads/2023…

https://stuccoitaliano.com/wp-content/uploads/2023…

Bewaar dit product voor later