TOPCIMENT EVOLUTTION MICRODECK 20kg – Cement + Water

00031-1
€150,03
DE EENVOUD VAN HET TOPCIMENT SYSTEEM
Op voorraad
1
Productgegevens

EVOLUTTION MICROBASE

DE EENVOUD VAN HET TOPCIMENT SYSTEEM

Evoluttion is het vereenvoudigd microcement systeem van Topciment, Met Evoluttion microcement word het mengen en de voorbereiding vereenvoudigd ten opzichte van de Sttandard lijn namelijk met water, hierdoor worden mogelijk fouten verminderd.

Bovendien staat het toe transport- en opslagkosten te verminderen.

Evoluttion microcement handhaaft de goede verwerkbaarheid van de Sttandaard-lijn met als bijzonderheid dat het een verbetering biedt van de mechanische weerstand.

Evoluttion Microdeck is met name geschikt voor binnenvloeren, maar wordt ook vaak toegepast op trappen, wastafels, douchebakken, werkbladen en wanden.

Evoluttion Microdeck geeft de ruimtes een heel natuurlijke en elegante uitstraling. De textuur bestaat uit een iets grotere korrel dn Microfino waardoor het watereffect in de afwerking subtieler is dan bij Microfino. Esthetisch lijkt het op gepolijst cement.

Evoluttion Microdeck is verkrijgbaar in 2 formaten: M en L

M = 0.18mm

L = 0.2mm

MENGVERHOUDING:

Evoluttion Microdeck komt in een verpakking van 20kg dat aangetint kan worden met onze vloeibare-en poederpigmenten.

20kg Sttandard Microdeck M 5.6 Liter water

20kg Sttandard Microdeck L 5.4 Liter water

VERBRUIK:

Sttandard Microdeck M 2 lagen 1.4kg/m²

Sttandarrd Microdeck L 2 lagen 1.4kg/m²

TOEPASSING:

Brengen de Microdeck reeds gekleurd in uw gewenst kleur met een metalen spaan in twee lagen op een goed voorbereide ondergrond met Microbase Evoluttion en bultexx aan, de eerste laag brengt u aan met metalen spaan gelijkmatig aan, na verdamping van de glansgraad van uw water brengt u nat in nat een tweede laag aan en strijk deze met een lichte druk glad. kijk u of u geen messlagen maakt.

indien u laag na laag wenst te plaatsen is dit geen probleem, laat uw eerste laag dan volledig uitharden, de tweede laag brengt u de dag nadien aan.

Na droging gaan we eerst terug slissen met grind P240-320 en staat uw oppervlakte klaar om afgewerkt te worden met onze presealer en de nodige lagen vernis Matt, Sattin Gloss.

Topciment Evoluttion Microdeck kan op alle bouwkundige ondergronden worden aangebracht die zich in een interieur te bevinden zowel nieuwbouw als renovatie

Voor info en ondergrondvoorbereiding: vul uw bijkomend vraag rubriek in, we helpen u graag.

https://www.topciment.com/en/data-sheets/Evoluttio…

Bewaar dit product voor later