TOPCIMENT STTANDARD MICRODECK 20kg – Cement + Resin

00027-1
€113,50
DE VEELZIJDIGHEID VAN ONEINDIGE CREATIES
Op voorraad
1
Productgegevens

STTANDARD MICRODECK

DE VEELZIJDIGHEID VAN ONEINDIGE CREATIES

Sttandard is de lijn van tweecomponenten microcement (cement en hars).

Microcemento Sttandard is ideaal voor de ambachtelijke applicator die texturen met een eigen karakter wil creëren. Met Sttandard kun je spelen met je eigen mengsels en het maximale uit de producten halen.

Zijn keuze staat synoniem voor succes. Zijn robuustheid en veelzijdigheid maken het mogelijk om het op een oneindig aantal oppervlakken toe te passen, zowel horizontaal als verticaal zowel interieur als exterieur.

Sttandard Microdeck is een afwerkend microcement dat speciaal geschikt is voor vloerbedekking binnenshuis. Het wordt toegepast op trappen, douchebakken, wanden, wastafels en werkbladen. Sttandard Microdeck geeft kamers een zeer natuurlijke en elegante uitstraling. De textuur is medium grain en is heeft daarom een minder watereffect in afwerking dan de Sttandard Microfino. Esthetisch lijkt het op gepolijste beton, maar met alle voordelen van microcement.

Sttandard Microdeck is verkrijgbaar in 2 granulometrieën: M en L

M = 0.18mm

L = 0.2mm

Door de verscheidenheid aan producten heeft de markt een breed scala aan decoratieve oplossingen.

MENGVERHOUDING:

Sttandard Microdeck komt in een verpakking van 20kg dat aangetint kan worden met onze vloeibare-en poederpigmenten.

20kg Sttandard Microdeck M 6 – 7 Liter Acricem (resin)

20kg Sttandard Microbase L 6 – 7 Liter Acricem (resin)

VERBRUIK:

20kg Sttandard Microdeck M 2 lagen 2.0kg/m²

20kg Sttandarrd Microdeck L 2 lagen 2.0kg/m²

TOEPASSING:

Brengen de Microdeck reeds gekleurd in uw gewenst kleur met een metalen spaan in twee lagen op een goed voorbereide ondergrond met Microbase Sttandard en bultexx aan, de eerste laag brengt u aan met metalen spaan gelijkmatig aan, na verdamping van de glansgraad van uw binder brengt u nat in nat een tweede laag aan en strijk deze met een lichte druk glad. kijk u of u geen messlagen maakt.

indien u laag na laag wenst te plaatsen is dit geen probleem, laat uw eerste laag dan volledig uitharden, de tweede laag brengt u de dag nadien aan.

Na droging gaan we eerst terug slissen met grind P240-320 en staat uw oppervlakte klaar om afgewerkt te worden met onze presealer en de nodige lagen vernis Matt, Sattin Gloss.

Topciment Sttandard Microdeck kan op alle bouwkundige ondergronden worden aangebracht die zich in een interieur te bevinden zowel nieuwbouw als renovatie

Voor info en ondergrondvoorbereiding: vul uw bijkomend vraag rubriek in, we helpen u graag.

https://www.topciment.com/en/data-sheets/Microdeck…

Bewaar dit product voor later