MIRROR+ 7kg

00062
€228,60
MARMER IMMITATIE IN ZIJN EENVOUD
Op voorraad
1
Productgegevens

MIRROR +

Acryl, glanzende marmorino-afwerking voor verbluffende marmereffecten met een eenvoudige uitvoering


Mirror+ is een acryloplossing voor glanzende en afwasbare Venetiaanse pleisterafwerkingen. Omdat het ook kan worden gekleurd en verdund kan worden voor het eenvoudig aanbrengen met een kwast of spons, is het ideaal voor marmeringstechnieken.

Na het aanbrengen blijft de afwerking enkele dagen polijstbaar.

Mirror+ is een oplossing voor het creëren van glanzende en afwasbare Venetiaanse pleisterafwerkingen.
De naam is te danken aan de geweldige glans van het gips, verkregen door het gebruik van acrylharsen en speciale carbonaten. Met een hoge dekkingsgraad van ruim 1,5 m2 per kilo heeft ze een uitstekende opbrengst.

Oorspronkelijk ontworpen voor marmerimitatietechnieken, kan Mirror+ worden gebruikt om kolommen of andere oppervlakken in kunstmarmer te creëren.
De pleister kan namelijk ook verdund en gekleurd worden, waardoor het aanbrengen met een kwast of spons mogelijk is om de marmeraderen te creëren. Bovendien blijft de afwerking na het aanbrengen enkele dagen polijstbaar met het blad van de troffel.VERBRUIK: 720gr / m²


MENGVERHOUDING:

Mirror+ komt in cream vorm en is kant en klaar te gebruikten, voor transparante effecten en het tekenen van aders is verdunning van het product nodig.


NOTA:

We adviseren om telkens uw project te vervolmaken met product van het zelfde batchnummer.

indien u toch met verschillende batchnummer moet werken, raden wij u aan om deze samen mengt tot een homogene massa dit om grote schakeringen te voorkomen.

Om een juist gebruik, verdunning en toepassing van de op deze pagina’s genoemde producten te garanderen, verzoeken wij u de bijbehorende technische gegevensbladen te raadplegen.
tijdens het aanbrengen en gedurende de volgende 24 uur de oppervlakken beschermen tegen plotselinge temperatuurschommelingen, direct zonlicht en water.
Niet aanbrengen bij temperaturen beneden 8°C of boven 35°C.
Zorg er tijdens het aanbrengen voor dat de werkplek niet te vochtig is om problemen met de verwerkingstijd te voorkomen.


TOEPASSING:

Muurvoorbereiding:

behandel een perfect glad oppervlak met één laag PRIMER 4 of DEKO PRIMER. DEKO PRIMER vereist een iets dikkere eerste laag MIRROR+ dan nodig is bij PRIMER 4.


Kleuring:
het product kan in elke gewenste kleur worden gekleurd met STUCCO ITALIANO COLOR SYSTEM.
het is noodzakelijk om vóór gebruik de compatibiliteit van de kleurstoffen te controleren, als deze verschillen van de kleurstoffen geleverd door STUCCO ITALIANO. Na het toevoegen van de kleurstoffen aan het product roert u langzaam 1,5-2 minuten.
https://stuccoitaliano.com/wp-content/uploads/2023…

https://stuccoitaliano.com/wp-content/uploads/2023…


Bewaar dit product voor later